‘Kracht van contact’ door Bouke Hennipman

Componist Bouke Hennipman poserend voor de film ‘Tot vanmiddag’ (2019)

Data:

Nog niet bekend

Openingstijden:

Nog niet bekend

Locatie:

Eemstraat 7, 3522 SN, Utrecht
(Stichting Hapsis Utrecht, Praktijk Leander Tijdhof)

Toegang:

Gratis

Contact: 

Stichting Hapsis Utrecht via telefoon 06-16022909 
Bouke Hennipman via e-mail boukey.logicstudio@gmail.com
Gebruik van e-mail heeft de voorkeur.

De kunstenaar

Bouke Hennipman (1992) studeerde in augustus 2019 af aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht in de richting Muziek & Technologie. Door het grote aanbod aan media-muziek is het volgens Bouke belangrijk een eigen karakter aan muziek te geven. Een rode draad wordt daarom steeds beter hoorbaar in zijn veelzijdige werk. Een goed voorbeeld hiervan is de korte film ‘Tot vanmiddag’. Als onderdeel van muziekcollectief Laawaai, werkte Bouke aan o.a. ‘More! More! More!’, een multidisciplinaire filminstallatie voor het Imagine Filmfestival in EYE Amsterdam.