Het Hapsis Huis radio LIVE met Alex Sijm

Datum:

Maandag 29 november 2021

Aanvangstijd:

14:00 uur

Eindtijd:

± 15:00 uur

Studiogast:

Alex Sijm, maatschappelijk ondernemer, motivatietrainer en haptonomisch coach

Informatie

Als trainer en coach inspireert, motiveert en helpt Alex Sijm mensen die iets van het leven willen maken. Dit doet hij aan de hand van zijn uitgekomen jeugddroom. Alex was eerder circusdirecteur. Behalve op training en coaching richt hij zich nu ook op maatschappelijk ondernemerschap. Samen met journalist Jan Vriend heeft Alex gewerkt aan het boek ‘Alex Sijm – Z’n leven, Z’n lopen, Z’n lef’ over zijn uitgekomen droom en de levenslessen die hij daaruit haalde.

Het gesprek met Alex Sijm is na uitzending terug te luisteren in de SoundCloud van Het Hapsis Huis radio. Met vriendelijk dank aan Libiticum en SPRTV Productions.