Het Hapsis Huis radio LIVE met eindejaarsmoment

Datum:

Vrijdag 17 december 2021

Aanvangstijd:

20:00 uur

Eindtijd:

± 20:45 uur

Studiogast:

Marlon Wong Sioe, religiedeskundige

Informatie

In deze uitzending wordt zeker gesproken over het klimaat, de problemen van vluchtelingen en de coronacrisis. Ook is er een speciale bijdrage, een Inca-gebed en een minuut stilte dat niet alleen gehoord maar ook beluisterd mag worden.

Marlon Wong Sioe is schrijver van ‘Een Spirituele samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven’ en ‘Velden van Smaragd: gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur’.

Het gesprek met Marlon Wong Sioe is na uitzending terug te luisteren in de SoundCloud van Het Hapsis Huis radio. Met vriendelijk dank aan Libiticum en SPRTV Productions.